Waarom querco bijgebouwen?

Houten bijgebouwen zijn erg populair. Dit komt doordat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende vormen, stijlen en materialen. U kan uw bijgebouw dus perfect op uw maat laten ontwerpen. Een bijgebouw in hout kan zowel in een modern als een landelijk jasje gestoken worden, en elke stijl past perfect in zijn natuurlijke omgeving! Bovendien kan een houten bijgebouw voor verschillende doeleinden gebruikt worden, denk maar aan tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf, tuinkantoor, carport, buitenkeuken, paardenstal,…

De prijs van een houten bijgebouw hangt voornamelijk af van de gewenste houtsoort (eik, tropisch hardhout, thermowood), het type dak en dakbedekking, mate van afwerking (isolatie, binnenafwerking).

Bij querco bijgebouwen nemen wij graag de tijd om samen met u uw droom in realiteit om te zetten. In een eerste kennismakingsgesprek, luisteren we om te horen wat uw verwachtingen zijn, waarvoor u het wil gebruiken, welk budget u in gedachten heeft.

Van daaruit starten wij om een ontwerp te maken. Dit ontwerp bespreken we dan bij een volgende afspraak, samen met de materiaalkeuze. Vervolgens tekenen wij uw project in 3D, zodat u precies kan zien wat u kan verwachten. En dan is het volledig aan ons en ons gespecialiseerd team voor de opbouw van uw bijgebouw.

Bij querco bijgebouwen kunnen wij ook de volledige binnenafwerking voorzien. Muurbekleding (gyproc, hout, silicaat,…), vloerbekleding (hout, silicaat, tegel,…), binnen- of buitendouche, verlichting, haard, zelfs meubels,… kunnen wij volledig op maat aanbieden.

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wil u meer info over onze binnenafwerking? Raadpleeg hiervoor onze andere sites: nostra.be en silicaatatelier.be.

Contacteer ons