Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een antwoord op de meest gestelde vragen.
Heeft u een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag een goed advies!

Hoe kan ik bestellen?

U kan uw bestelling doormailen naar info@pieterjanporters.be. Binnenkort zal ook onze webshop online staan, en kan u ook bestellen via onze webshop.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kan uw bestelling zeker ook zelf komen afhalen, zowel aan ons filiaal te Bonheiden als te Kieldrecht. Gelieve wel te vermelden welk filiaal u verkiest. Na bevestiging van uw bestelling, laten wij u een bericht wanneer uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Kan ik de producten komen bekijken alvorens te kopen?

Uiteraard bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken! Dit is mogelijk in onze atelier te Bonheiden, wij maken dan ook graag tijd om al uw vragen beantwoorden. U bent welkom op onze atelier te Gestelhoflei 16a in Bonheiden elke woensdag van 9 tot 12 uur en elke vrijdag van 9 tot 12 uur. Past dit niet voor u? Bel of mail ons dan voor een afspraak op een ander moment.

Wanneer wordt mijn product geleverd?

Wij kunnen uw bestelling leveren over heel België en Nederland. Bij producten die op voorraad zijn, bedraagt de levertermijn 7-10 werkdagen. Wij contacteren u als uw bestelling bij ons vertrokken is, zodat u exact weet wanneer u de goederen mag verwachten.

De leverkosten zijn regio gebonden en kan u terugvinden in onze catalogus of op onze webshop.

Is er extra korting als ik tuinaannemer of handelaar ben?

Als u professional in de tuin- of houtsector, kan u ons een mail sturen om een aangepaste prijsofferte te ontvangen.

Wat doe ik bij vragen of klachten?

U kan ons altijd mailen op info@pieterjanporters.be of bereiken op 015/49 02 18. Als u een opmerking, klacht, vraag,… heeft, meld het ons. Tevreden klanten zijn voor ons heel belangrijk!

Contacteer ons